Uudistava Rejuvenating Rich Cream 50 ml.

62,00

Ylellinen, syväravitseva voide suojaamaan ihoasi ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä.

Käyttötarkoitus

Kosteus on kriittisen tärkeää terveelle iholle. Kun iho ei saa tarpeeksi kosteutta, se voi näyttää ja tuntua kuivalta. Kuiva iho puolestaan on alttiimpi ryppyjen muodostumiselle. Täyteläinen voide jokapäiväisessä ihonhoitorutiinissasi tuo lisää nesteitä ihon kerroksiin ja vähentää kosteuden katoamista pinnalta. Iän myötä ihon pinnanalainen öljyntuotanto hidastuu ja heikentää siten ihon joustavuutta. Myös solujen uudistuminen hidastuu, aiheuttaen ihon pinnan kuivumista. Ihon kosteuttaminen ja suojeleminen jokapäiväisiltä ympäristötekijöiltä (ilmastointi, lämmitys, sää jne.) on erittäin tärkeää. Ihon pitäminen kosteutettuna ja ravittuna suojaa ihon puolustusta, mutta myös häivyttää hiusjuonteita ja ryppyjä sekä tekee ihosta hehkuvamman.

Ominaisuuksia

Sisältää paljon ravitsevia ja mineralisoivia elementtejä ruskeista, vihreistä ja punaisista merileväuutteista ja luonnollisista öljyistä, pohjana luonnonmukainen taikapähkinä.
Ihanteellinen ihon kosteuttamiseen, vahvistamiseen ja suojaamiseen.
Tarjoaa hoitavaa huolenpitoa ja auttaa palauttamaan ihon terveen hehkun.
Kliinisesti testattu, turvalliseksi ja ihoa ärsyttämättömäksi todistettu dermatologisessa kontrollissa johtavalla eurooppalaisella ihonhoito-klinikalla.
Sisältää ruskeaa, vihreää ja punaista merileväuutetta. Näiden ravitsevat ja bio-yhteensopivat merimineraalit yhdessä luonnollisten öljyjen ja kukkauutteiden kanssa auttavat tukemaan ihoa suojaavaa lipidikerrosta.
Yhden käyttökerran Nutriance Organic Moisturizing Creamia todettiin parantavan ihon kosteutta erittäin merkittävästi vain 30 minuutin kuluessa. Vaikutus säilyy yli 8 tuntia.

Pakkaus 50 ml.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uudistava Rejuvenating Rich Cream 50 ml.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *