Acidophilus Plus, 60 kuoriloa

41,20

Yksi päivässä ja 5 miljardia aktiivista mikro-organismia pitää suolistofloorasi kunnossa!

Tuotetunnus (SKU): 560 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kehossa elää satoja eri tyyppisiä bakteereita. Lactobacilliksi ) kutsutut luonnolliset mikro-organismit elävät ruoansulatuskanavassa, jossa ne auttavat ylläpitämään luonnollista tasapainoa. Nämä hyödylliset maitohappoa tuottavat bakteerit edistävät B- ja K-vitamiinin tuotantoa ja estävät ei-toivottujen mikro-organismien kasvua. Näiden maitohappoja tuottavien bakteerien normaali taso voi häiriintyä esimerkiksi huonon ruokavalion, sairauden, ripulin tai antibioottien käytön takia.

Perustana kokonaiset ruoka-aineet viljellyistä maitotuotteista. Sisältää viittä kliinisesti todistettua probioottia: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifi dobacterium animalis ja Streptococcus thermophilus. Viisi miljardia aktiivista mikro-organismia jokaisessa pienessä kuorilossa - enemmän kuin mitä useampi annos jogurttia tai acidophilus-maitoa voi saada aikaan. Erikoiskehitetty suojajärjestelmä, Gel-Gard -järjestelmä, takaa sen, että mahdollisimman paljon eläviä mikro-organismeja saavuttaa suoliston ja selviää mahalaukun happamissa olosuhteissa.

NeoLife tuote-etiketti : https://s3-us-west-1.amazonaws.com/static.neolife.com/market/fi/product/AcidophilusPlus/label.pdf

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acidophilus Plus, 60 kuoriloa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *