Acidophilus Plus, 60 kuoriloa

41,20

Yksi päivässä ja 5 miljardia aktiivista mikro-organismia pitää suolistofloorasi kunnossa!

Tuotetunnus (SKU): 560 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kehossa elää satoja eri tyyppisiä bakteereita, kuten acidophilus.

Lactobacilliksi kutsutut luonnolliset mikro-organismit elävät ruoansulatuskanavassa, jossa ne auttavat ylläpitämään luonnollista tasapainoa. Nämä hyödylliset maitohappoa tuottavat bakteerit edistävät B- ja K-vitamiinin tuotantoa ja estävät ei-toivottujen mikro-organismien kasvua.

Näiden maitohappoja tuottavien bakteerien normaali taso voi häiriintyä esimerkiksi huonon ruokavalion, sairauden, ripulin tai antibioottien käytön takia. Perustana on kokonaiset ruoka-aineet viljellyistä maitotuotteista.

Sisältää viittä kliinisesti todistettua probioottia: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifi dobacterium animalis ja Streptococcus thermophilus.

Viisi miljardia aktiivista mikro-organismia jokaisessa pienessä kuorilossa - enemmän kuin mitä useampi annos jogurttia tai acidophilus-maitoa voi saada aikaan. Erikoiskehitetty suojajärjestelmä, Gel-Gard -järjestelmä, takaa sen, että mahdollisimman paljon eläviä mikro-organismeja saavuttaa suoliston ja selviää mahalaukun happamissa olosuhteissa. Tuote voidaan luokitella myös ravintolisäksi.

Katso etiketti täältä : R0719.CCA.01 Acidofilus Plus booklet EU 2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acidophilus Plus, 60 kuoriloa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *