CoQ10 soluravinne 60 tabl

49,00

Päivittäisen energian oleellinen lähde! Edistyksellinen biogeeninen teknologia tuottaa luonnollista koentsyymiä biosaatavassa muodossa.

Tuotetunnus (SKU): 930 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Koentsyymi Q-10 (CoQ10, tunnetaan myös ni-mellä ubikinoni) on tärkeä energianlähde, jota löytyy elävien olentojen lähes kaikista soluista.CoQ10:tä muodostuu kehossa ja sitä tarvitsevat eniten energiaa käyttävät elimet  – sydän, maksa ja munuaiset. Luonnollinen CoQ10 tuotantomme hidastuu ikääntyessämme, jopa 50 % siihen mennessä kun täytämme 50 vuotta! Ikääntymisen lisäksi myös epäterveellinen ruokavalio ja elämäntavat sekä joidenkin lääkkeiden käyttö voivat vähentää CoQ10:n tuotantoa.

Tämä tuote sisältää 100mg, erittäin biosaatavaa CoQ10:tä. NeoLifen kehittämä ainutlaatuinen fytolipidi- ja sterolisekoitus on peräisin täysjyvistä (riisi, soija). Korkeatasoinen polyfenolisekoitus koostuu kokonaisista ruoka-aineista. Mukana on myös L-kysteiini aminohappo, jolla on keskeinen rooli soljen gluationin biosynteesissä. Oleellisia ovat myös luonnollinen, kylmäpuristettu öljy  uringonkukista, kookospähkinöistä (MCT) ja riisistä, mikä tukee CoQ10:n imeytymistä.

Ainutlaatuisen kapselointiteknologian ansiosta helposti nieltävät geelikuorilot  takaavat soluravinteiden nopean imeytymisen. Ei mitään keinotekoista! Ei lisätty keinotekoisia väriaineita, makuaineita, makeutusaineita tai säilöntäaineita.

Katso etiketti täältä: R1118.CCA.01 COQ10 booklet NE 2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CoQ10 soluravinne 60 tabl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *