CoQ10 soluravinne 60 tabl

49,00

Päivittäisen energian oleellinen lähde! Edistyksellinen biogeeninen teknologia tuottaa luonnollista koentsyymiä biosaatavassa muodossa.

Tuotetunnus (SKU): 930 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Koentsyymi Q-10 (CoQ10, tunnetaan myös ni-mellä ubikinoni) on tärkeä energianlähde, jota löytyy elävien olentojen lähes kaikista soluista.CoQ10:tä muodostuu kehossa ja sitä tarvitsevat eniten energiaa käyttävät elimet  – sydän, maksa ja munuaiset. Luonnollinen CoQ10 tuotantomme hidastuu ikääntyessämme, jopa 50 % siihen mennessä kun täytämme 50 vuotta! Ikääntymisen lisäksi myös epäterveellinen ruokavalio ja elämäntavat sekä joidenkin lääkkeiden käyttö voivat vähentää CoQ10:n tuotantoa.

Tämä tuote sisältää 100mg, erittäin biosaatavaa CoQ10:tä. NeoLifen kehittämä ainutlaatuinen fytolipidi- ja sterolisekoitus on peräisin täysjyvistä (riisi, soija). Korkeatasoinen polyfenolisekoitus koostuu kokonaisista ruoka-aineista. Mukana on myös L-kysteiini aminohappo, jolla on keskeinen rooli soljen gluationin biosynteesissä. Oleellisia ovat myös luonnollinen, kylmäpuristettu öljy  uringonkukista, kookospähkinöistä (MCT) ja riisistä, mikä tukee CoQ10:n imeytymistä.

Ainutlaatuisen kapselointiteknologian ansiosta helposti nieltävät geelikuorilot  takaavat soluravinteiden nopean imeytymisen. Ei mitään keinotekoista! Ei lisätty keinotekoisia väriaineita, makuaineita, makeutusaineita tai säilöntäaineita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CoQ10 soluravinne 60 tabl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *