Lohiöljytiiviste, 90 kapselia

36,40

Ultrapuhdasta, luonnollista kalaöljyä sydämen, aivojen ja näön parhaaksi!

Tuotetunnus (SKU): 929 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Täydellinen omega-3 ravintolisä. Laatuaan ensimmäinen ravintolisä, joka sisältää vakiomäärän kaikkia kahdeksaa omega-3-rasvahappoa oikeassa suhteessä toisiinsa.

Monia huolestuttaa kalasta mahdollisesti löytyvät saasteaineet, kuten elohopea, lyijy ja PCB- yhdisteet. Nykypäivän tiede on osoittanut, että omega-3- rasvahappoja on olemassa kokonainenperhe, yhteensä kahdeksan kappaletta. Eri kalalajeilla on erilaiset rasvahappoprofiilit. Tonnikalassa on esimerkiksi enemmän DHA:ta ja DPA:ta ja anjoviksessa ja sardiineissa on enemmän EPA:ta ja ETA:ta kuin monissa muissa kaloissa.

• EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.

• DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina.

• DHA edistää näön pysymistä normaalina.

Molekyylieriyttäminen on uusin menetelmä, jolla tietyt molekyylit voidaan erottaa tonnikalan, sardiinin ja anjoviksen ravintoaineista ja samalla tuhota ei-toivotut molekyylit tai vähentää niiden määrää. Raaka-aineeksi valitaan vain korkealaatuisinta, tervettä kalaa. Kaikista raaka-aineista seulotaan yli 200 mahdollista saastuttavaa ainetta ja tuotteessa käytetään vain sellaista materiaalia, jossa saastuttavia aineita ei esiinny lainkaan. Taattu pitoisuus - kolmen kuorilon annos sisältää 460 mg EPA-rasvahappoja, 480 mg DHA-rasvahappoja, 50 mg DPA-rasvahappoja ja 80 mg:n sekoituksen eri omega-3- rasvahappoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lohiöljytiiviste, 90 kapselia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *