Magnesium Complex, 60 tabl

18,50

Luonnollisista lähteistä, Tri-Mag -sekoitus, Phyto-Mag -sekoitus ja täysin vegaaninen!

Magnesium on välttämätön kivennäisaine, joka osallistuu yli 700 biokemialliseen reaktioon kehossa ja se edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, normaaleja pykologisia toimintoja sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaalina. Magnesium on keskeinen komponentti myös normaalin proteiinisynteesin ja lihasten normaalin toiminnan edistämisessä. Tämän lisäksi se osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ruokamme sisältämä magnesiumin määrä on laskenut viime vuosikymmeninä, ja kun tähän lisätään kiireinen elämäntapa ja huonot ruokavalinnat, emme yksinkertaisesti saa tarpeeksi tätä välttämätöntä kivennäisainetta.

Magnesiumravintolisä, joka sisältää biosaatavaa magnesiumia useasta lähteestä ja jota täydentävät kokonaisista ruoka-aineista peräisin olevat fytoravintoaneet, on ihanteellinen apu riittävien magnesiumtasojen saavuttamisesssa.

Maksimiteho useasta lähteestä:

  • Kahteen aminohappoon kelatoitu magnesium (bisglysinaatti): Tohtori Arthur Furst oli edelläkävijä ja kehitti tämän magnesiumin muodon. Glysiini auttaa maksimoimaan magnesiumin biosaatavuuden, koska sillä on pieni molekyylirakenne, se liittyy luonnollisesti magnesiumiin ja se imeytyy nopeasti suolistosta.
  • Luonnonmukaisesi sidottu magnesiumsitraatti: Tämä muoto parantaa vesiliukoisuutta ja siten myös biosaatavuutta.
  • Luonnollista “maaperä” magnesiumoksidia: Tätä magnesiumia löytyy luonnollisesti maaperästä, vedestä tai kivestä, joista kasvit ja eläimet saavat magnesiuminsa.
  • Magnesiumoksidi (MgO) on tihein magnesiumin muoto, koska siinä on 56% magnesiumia.
  • Ainutlaatuinen PhytoMag -sekoitus: Ensimmäinen kaltaisensa magnesiumravintolisä, jossa on mukana runsaasti fytoravintoaineita ja magnesiumia sisältäviä kokonaisia ruoka-aineita punajuuresta, lehtikaalista , parsakaalista  ja retiisistä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magnesium Complex, 60 tabl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *