NeoLifeTea – elinvoimatee, 30 annosta

36,50

Heti veteen sekoittuva turvallinen, luonnollinen vaihtoehto energiajuomille. Kätevä annostikku mahtuu pieneenkin taskuun!

Tuotetunnus (SKU): 920 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

NeoLifeTea on terveellinen ja vähäkalorinen ratkaisu elinvoimaisuuden nostamiseen. Ainutlaatuinen yrttiteesekoitus on turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto energiajuomille.

Vihreän, mustan ja valkoisen teen keskeiset bioaktiiviset ainesosat tekevät yhteistyötä edistäen elinvoimaisuutta, joka tukee sinua painonhallintatavoitteissasi. Luonnollisesti esiintyvän kofeiinin on osoitettu toimivan tehokkaasti ja turvallisesti yhteistyössä vihreän teen polyfenolien kanssa. Ainutlaatuinen energiasekoituksemme muodostuu yhdistelmästä huolella valittuja vihreitä, mustia ja valkoisia teelaatuja (Camellia sinensis), jotka pursuavat fytoravintoaineita ja luonnollisesti esiintyvää kofeiinia. Nämä ainesosat edistävät välitöntä elinvoimaa. Ainutlaatuinen sekoituksemme sisältää vakiomäärät uutteita ginsengistä (Panax ginseng), peikonkellosta (Codonopsis pilosula) ja ruusujuuresta (Rhodiola rosea), joiden tiedetään edistävän hyvinvointia. Standardisoitu vihreä teeuute sisältää aktiivista EGCG:tä, vihreän teen avainkomponenttia. Luonnollisesti maustettu ja makeutettu ripauksella sitruunaa ja hunajaa. Virkistävä juoma, jota voidaan nauttia missä ja milloin tahansa, kuumana tai kylmänä. Vain 5 kcal per annos.Ei lisätty keinotekoisia värejä, aromeja, makeutusaineita tai säilöntäaineita

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NeoLifeTea – elinvoimatee, 30 annosta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *