Proteiinijuoma NeoLifeShake, Rikas Vanilja, 15 annosta

67,70

Juotava hyöty proteiineista ja vitamiineista – kätevä annospussi kulkee helposti mukana!

Proteiini on jokaisen kehomme solun avainkomponentti ja välttämätön soluravitsemukselle ja energialle. Tutkimukset osoittavat, että runsaasti proteiinia sisältävä ruokavalio auttaa hillitsemään nälkää ja edistämään kylläisyyttä. Kaikkien välttämättömien vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti oikeassa tasapainossa on elintärkeää kehomme kunnolliselle toiminnalle.

NeoLifeShake on hyvää, kattavaa ravintoa. Ihanteellinen proteiinijuoma päivittäiseen käyttöön.  NeoLifen oma tieteellisesti kehitetty ja kliinisesti todistettu Glycemic Response Control -teknologia takaa aineenvaihdunnallisen tasapainon. Runsas proteiinin lähde, 18 g per annos veteen sekoitettuna. Tieteellisesti edistyksellinen sekoitus soijaa, maitoa, kaseinaatteja ja heraa muodostaa korkealaatuisen aminohappoprofiilin (kaikki 22 aminohappoa). Protogard -prosessi – suojaa aminohappoja ja maksimoi ravintoarvon.

Runsas kuidun lähde, 5 g per annos. Ei lisätty keinotekoisia väri-, makeutus-, maku- tai säilöntäaineita. Herkullista, ravitsevaa ja kätevää – sekoittuu helposti veteen. Kolme herkullista makua: Creamy Vanilla, Berries n’ Creamand Rich Chocolate. Vain 150 kcal, noin 237 kcal per annos.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Proteiinijuoma NeoLifeShake, Rikas Vanilja, 15 annosta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *